Program zasedání zastupitelstva 23. dubna 2020 – z důvodu nouzového stavu v sokolovně

Dne 23. dubna 2020 od 19.00 hodin ke svému řádnému zasedání opět sejde městské zastupitelstvo.

Tentokrát přijde zkrátka oblíbený šišatý stůl v podkroví radnice, a to z důvodu dosud platného nouzového stavu a s ním souvisejících mimořádných opatření – nutné rozestupy apod. (nyní platná opatření pro zasedání zastupitelstev jsou zde) Proto byla k zasedání zvolena sokolovna, kde lze, pokud bude účast publika podobná, jako bývá na radnici, ony odstupy zajistit. Horší by samozřejmě bylo, pokud by účast obecenstva byla výrazně vyšší. Počítat však lze spíše s opakem, protože program byl (z výše uvedených důvodů) rovněž zredukován na neodkladné body. Těmi jsou (vedle nutných bodů „administrativních“) přijetí úvěrů – jednak na nákup hasičského vozu (rozhodnutí o poskytnutí dotace z MV je zde: RoPD MV, smlouva s krajem zde: smlouva kraj, faktura za vůz je zde: Faktura kobit – Scania)  jednak na práce na škole (faktura za dosud vykonané práce je zde: faktura škola – a ještě se očekává faktura za fasádu). Konkrétní podoba úvěrů je v jednání (přinejmenším členové a členka zastupitelstva by ji měli obdržet, jakmile bude k dispozici), každopádně druhý z úvěrů je plánován s určitou rezervou (neví se přesně, kolik bude činit ta faktura za fasádu) s tím, že se případně nedočerpá.

Body, které nejsou neodkladné, se projednají na dalším (možná mimořádném) zasedání, až budou restrikce plynoucí z pandemie COVID-19 dále zmírněny.

Celý program je tento:

  1. Zahájení
  2. Volba ověřovatelů zápisu.
  3. Schválení programu.
  4. Schválení úvěru od České spořitelny ve výši 2.600.000,-Kč.
  5. Schválení úvěru od České spořitelny ve výši 3.423.620,- Kč.
  6. Diskuse.
  7. Závěr.
Příspěvek byl publikován v rubrice COVID-19, Komunální politika, koronavirus, Nový Knín, Oznámení, SARS-CoV-2, Zastupitelstvo se štítky , , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Zde je možno zanechat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.