Mistrovství světa v rýžování zlata 20. srpna 2020: soutěže pokračují

Dezinfekce u vchodu

Dezinfekce u vchodu

Dne 20. srpna 2020 pokračují soutěže na Mistrovství světa v rýžování zlata. První byly čtvrtfinálové soutěže v klasické pánvi (batea) a poté druhá šance vyřazovacích kol soutěží mužů.

Výsledkové listiny a fotografie budou publikovány později (postupně), zatím jen konstatujme, že naše město je již bez zástupce v oficiálních soutěžích. Oldřich Kupa sice včera postoupil do dnešního čtvrtfinále v klasické pánvi, ale tam už bohužel nestačil na ostřílené profíky. I tak díky za reprezentaci města.

Aktualizace 15.30 hodin

Proběhly 2. šance žen, poté soutěž veteránů a po obědě čtvrtfinále mužů. Na řadě byla semifinále žen.

Aktualizace 2020-08-21 22.30

Proběhla i semifinále dvoučlenných a tříčlenných týmů.

O velmi příjemný večer se pak svým strhujícím vystoupením postaral Dixieland Band Zdice.

Galérka – Gallery

Batea

Muži (2.šance)

Ženy (2. šance?)

Večer – Dixieland Band Zdice

 

Výsledky – Results

Batea – čtvrtfinále

Další výsledky budou publikovány později podle časových možností autora článku (a taky podle toho, jak budou k dispozici).

Muži 2. šance

Tříčlenné týmy – semifinále (Jen jedno, nebo jsem nějakou listinu přehlédl? Ne, nepřehlédl, konalo se až později. Listinu za chvilku doplním. Stalo se v 18.32 hod.)

Veteráni – čtvrtfinále – zde postupovalo 60 lidí ze 61 přihlášených, takže ve dvou se tří startovních polí všichni.

Muži – čtvrtfinále

Ženy – druhá šance (čtvrtfinále)

Dvoučlenné týmy – semifinále

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nový Knín, Tělovýchova a sport, Zprávy se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Zde je možno zanechat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google photo

Komentujete pomocí vašeho Google účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.